Duurloop uitjes

Duurloop- uitjes en duintrainingen

We Run The City organiseert wekelijks duurloop- en duintrainingen voor (licht) half-gevorderden en gevorderden. Deelname is gratis voor iedereen die lid is van Stichting We Run The City. Voor niet leden wordt een kleine vergoeding gevraagd van € 5,-.

Aanmelden! Hoe werkt het?

Je kan je hieronder eenvoudig aanmelden voor één van onze duurloop evenementen. Hier kun je de afstand die je wenst te lopen aangeven, het gewenste tempo, maar ook of je op eigen gelegenheid komt of mee wilt rijden. Ook kun je aanvinken dat je in de WhatsAppgroep wilt, we voegen je dan toe aan de groep en je ontvangt wekelijks de laatste updates over toekomstige duurloopjes.

Het is ook mogelijk je via onderstaande button aan te melden voor de WhatsAppgroep.

Aanmelden voor de WhatsApp groep 

Zondag 4 juni | Duurloop uitje Amsterdamse Bos

Datum:
Lieve duurlopers! Aanstaande zondag is het tijd voor een rondje Amsterdamse Bos! Je kan kiezen voor 5 kilometer, 10 kilometer of 15 kilometer. Om 8.30 uur verzamelen zoals gebruikelijk bij de kluisjes naast restaurant de Bosbaan. Aanmelden kan via het formulier. 😃

Meer informatie

Zondag 11 juni | Duurloopje Parnassia aan Zee & Kennemerduinen

Datum:
Lieve duurlopers! Komende zondag wordt het prachtig weer, dus gaan we naar het strand 🏖️ We verzamelen om 09:00u bij Parnassia aan zee voor een tochtje strand en Kennemerduinen. Er zijn 2 routes, van circa 7 en 15 km. Na afloop een kop koffie op het terras of een lekkere duik in zee! 🌊 We nodigen speciaal ook alle licht gevorderde lopers uit die 7 km kunnen lopen, het maakt niet uit welk tempo je loopt!!

Meer informatie