De Zilveren Turfloop in Mijdrecht 2021

Nog op zoek naar een leuk loopje in november. In de buurt van hardloopsteden HA Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem en Leiden vindt op 7 november 2021 in Mijdrecht de Zilveren Turfloop plaats.

In Mijdrecht organiseert AV De Veenlopers op 7 november De Zilveren Turfloop. Een mooi maar uitdagend parcours door de Mijdrechtse polder en langs de Kromme Mijdrecht. De afstanden zijn 5 km, 10 km en de 10 EM. De start is vanaf 11.00 uur en inschrijven is mogelijk op www.inschrijven.nl. De Zilveren Turfloop is de eerste van het Zorg en Zekerheid circuit

Na inschrijving kun je het startbewijs ophalen in Sporthal De Phoenix Hoofdweg 85, Mijdrecht. Een uitdagend parcours door de Mijdrechtse polder en langs het riviertje de Kromme Mijdrecht. De ZTL is de eerste loop van het Zorg en Zekerheid circuit.

Auteur
We Run The City
Blog Categorie
logo

Ik liep af en toe nog een rondje hard, maar miste die stok achter de deur

Frederique: “Op jonge leeftijd deed ik veel aan atletiek. Toen ik begon aan mijn studie Geneeskunde was het moeilijk te combineren en ben ik jammer genoeg gestopt. Ik liep af en toe nog een rondje hard, maar miste uitdaging en die stok achter de deur."

Loopanalyse

Een loopanalyse is een uitstekende manier om efficiënter te leren hardlopen.

Hardloopschema’s

Wil je rustig aan beginnen met hardlopen? We helpen je graag op weg met een schema voor 5 weken.